EMISIUNEA ,,EUROPA ÎN CASA TA” LA RADIO NOVI SAD – SERBIA

EMISIUNEA ,,EUROPA ÎN CASA TA” LA RADIO NOVI SAD – SERBIA

Steluţa MARINA

 

Novi Sad – SERBIA

Mai întâi doresc să mulţumesc organizatorilor pentru invitaţie şi să-mi exprim satisfacţia că, iată, pentru a treia oară particip la acest prestigios colocviu internaţional, organizat de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş”, din Arad.

Sunt Steluţa Marina, jurnalistă în pensie. În îndepărtatul an 1974 am absolvit diplomaţia la Facultatea de Ştiinţe Politice din Belgrad şi întreaga carieră mi-am petrecut-o la Radio-Televiziunea Serbiei, respectiv la Radio-Televiziunea Voivodinei, la Radio Novi Sad.

Din anul 1975 şi până în anul 2010, când am ieşit la pensie, am lucrat în Redacţia programului informativ în limba română a Televiziunii Novi Sad, unde am pregătit reportaje şi documentare în limba română dar, în principal, am lucrat în Redacţia programului în limba română a Postului de Radio Novi Sad, unde am exercitat şi funcţia de redactor-şef.

La acest post de radio am lucrat mai mult de 35 de ani şi în această perioadă am realizat diferite emisiuni, informative, de actualităţi şi ştiri respectiv radiojurnale.

Read more